Bert Bossink  Postbus 111    5282  VG Boxtel   06 28839455  email: b.bossink@kpnplanet.nl

INHOUDSOPGAVE   Vorige pagina    Huidige paginanummer: 96   Volgende pagina

.
 FREEWAVE, maandelijks magazine over zeezenders met Dubbel Zomernummer !!!

 

FREEWAVE

Maandelijks Magazine over zeezenders van toen....!!!

De huidige Freewave is een dubbeldikke zomereditie die de nummers 428 en 429 verenigt. Toch komen er slechts twee onderwerpen aan bod. Allereerst wordt door Hans Knot de historie van het REM-eiland belicht. De geschiedenis van dit eiland is nog niet geheel voorbij, want hopelijk zullen de plannen om er een Amsterdamse horecagelegenheid van te maken, doorgang vinden. Een mooie kans om er ooit na afloop van een Radiodag eens uit eten te gaan, geheel in de sfeer!

Radio Caroline is van hetzelfde bouwjaar als het REM-eiland. Maar al veel eerder dan het REM-eiland, begin jaren '90, is Caroline 'aan land' gekomen. Zonder mensen als Leendert Vingerling zou het avontuur vanaf de Ross Revenge, met naast Radio Caroline ook het populaire Radio Monique, waarschijnlijk aanmerkelijk korter hebben geduurd. Want de 'Nederlanders' vervulden vaak een belangrijke rol in het voortbestaan van het station. Reden om een teruggevonden interview, dat Rob Olthof ruim 20 jaar geleden hield met Leendert, integraal te plaatsen in dit zomernummer.

Freewave Media Magazine wordt uitgegeven door Stg. Media-communicatie. Blad verschijnt 12 x p. jaar met info over de vroegere zeezenders, leuke verhalen over huidige radio en tv in Europa en ver daar buiten vergeten wij niet. Abonnee worden? Dat kan door overmaking van € 25,-- op rekening 4065700 van Mediacommunicatie te Amsterdam 

Buitenlandse lezers: € 30,-- per jaar. IBAN NL85INGB 0004065700   BIC INGBNL2A

Meer over FREEWAVE op pagina 84